Çin'den ithalat Nasıl Yapılır?





ÇİNDEN İTHALAT

 

Günümüzde birçok ürünün üretiminin bir anlamda temel, başlangıç noktası haline gelen Çin, özellikle yetkin yatırımcılar ve girişimcilerin odak noktası haline gelmiştir. Bu durum neticesinde Çin'de bulunan üretim firmaları çok daha güçlü toptan satım siteleri ve firmaları kurarak ithalat yapabilecek ürün hacimlerini ciddi düzeyde artırmış ve yukarıya çekmişlerdir. Bu yazımızda sizlere Çinden ithalat nasıl yapılır, Çin'den hali hazırda ürün getiren firmalar hangileridir, yine Çin'den ürün getiren aracı firmalar hangileridir tüm bu soruların cevabını vereceğiz...

Çin'den ithalat Nasıl Yapılır?

Çin'den ithalat yapmak için her şeyden önce ülkemiz dahilinde tutulabilecek ve kolayca satılabilecek bir ürün bulmalısınız. Bu ürünü seçerken olabildiğince hafif olmasına öncelik vermenizi tavsiye ederiz. Çünkü ülke dışından ülkemize gelebilecek herhangi bir ürünün sizde takdir edersiniz ki söz konusu olan bir kargo ücreti olacaktır. Ciddi bir kar için bu kargo ücretini dolayısıyla genel anlamda daima masrafları min. da tutmalısınız. Sonrasında yapacağınız işlem, bulduğunuz ürünün Çin'de bulunan tedarikçilerine ulaşabilmek için Çin merkezli toptan satış sitelerini ziyaret ederek ürününüz ile alakalı olan tedarikçileri bulabilir ve onlara e-posta gönderebilirsiniz. Söz konusu tedarikçilere gönderdiğiniz e-postalarda dilediğiniz soruları sorabilirsiniz... Etkili olarak cevap olabileceğinize eminiz...Ayrıca tek bir tedarikçiye bağlı kalmanız tarafımızca tavsiye edilmez. Detayları konuştuktan, karşılıklı güveni sağladıktan sonra ürününüzü getirtebilirsiniz. Ürün tedarikçisi araştırması yapabileceğiniz bazı İnternet siteleri; Alibaba, eBay, Bangkook gibi siteler başlıcaları olarak nitelendirilebilir. Bir tavsiye daha, örnek olarak Alibabayı ele alacak olursak,  Alibaba da bazı satıcılar, gold olarak nitelendirilmiştir. Bu o satıcının son derece profesyonel ve güvenilir olduğu anlamına gelmektedir. Bu tür kullanıcılara mail yolu ile ulaşmanız bizce tavsiye edilir.
çinden ithalat

 

Çinden Ürün Getiren Firmalar

Çinden ürün getiren firmalar arasında, birçok ünlü ve gözde firmayı gösterebiliriz. Fakat bu şirketler, markalar ve firmalar danışmanlık yapmak üzere kurulmuş olan firmalar değillerdir. Dolayısıyla kendi seçtikleri ve istedikleri haricinde herhangi bir girişimci ya da ticari işlev gerçekleştirmek isteyen birine yardımcı olması söz konusu değildir.
Çin'den ürün getirmek üzere sizlere yardımcı olabilecek en bilinen danışmanlık şirketleri ise; Millenium Çin ithalat Danışmanlık, BDK Çin Ticari Danışmanlık ve dahi birçok şirket bulunmaktadır. Bu ticari şirketler ile anlaşma yapmadan önce referanslarına ülkemizde bulunan ticari ofislerine bakmanız ve dahi ziyaret etmeniz tarafımızca tavsiye edilir...
Firmamız ithalat hizmetleri vermekle birlikte, sizlere dilediğiniz zaman, danışmanlık üzere hizmetler vermektedirler.  Ülkemiz genelinde ve dahilinde aktiflik göstermekte olan söz konusu firma Çin'den getirilmek üzere olan ürünlerin her türlü işlevinde, işlem basamağında faaliyetler göstererek müşterilerine ciddi ve profesyonel danışmanlık hizmetleri vermektedir. 
Sizde Çinden ithalat yapmak istiyorsanız ve nasıl yapılacağını bilmiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET
whatsapp: +90 533 2460404 mesaj atabilirsiniz




Yorumlar

  1. Çinden ithalat yapmak artık herkesin kolayca yapabileceleği bir iş halini aldı. Ancak işin inceliklerini bilmediğiniz zaman, Çin ürün çeşitliliği ve farklı kalitelerler insanları yanıltabilmektedir. Bu nedenle çinden ithalat yaparken dikkatli olmak gerekir.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Türkiye ve Çin'deki ofislerimiz, size Çin'den istediğiniz ürünleri en uygun fiyata getirmek ve teslim etmek için kurulmuş ekiplerimiz ile artık Çin'den ürün getirirken soru işaretleriyle boğulmayacaksınız. Üç Dost Ltd. olarak müşterilerimizin taleplerine uygun ürünlerin Türkiye'ye tedariğini sağlıyoruz.

    Whatsapp: +90 537 205 43 18

    E-mail: ucdost@njgrup.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder