Asma tavan modelleri ve fiyatları


Asma tavan modelleri ve fiyatları



Son zamanlarda asma tavan modelleri ve fiyatları çok değişkenlik göstermektedir. Sektör her geçen gün yeni kendisini geliştirmektedir. Asma tavan dekorasyon ürünlerinde yeni ve farklı ürünler çıkarmaktadır. Bunlardan bir tanesi de pvc asma tavan veya diğer bir adıyla plastik asma tavandır. Pvc asma tavan plastikten yapılmaktadır. Çok hafif ve kullanışlı bir üründür. Pvc asma tavan fiyatları genel olarak diğer asma tavan ürünlerine oranla daha ucuzdur ve daha rekabetçidir. Plastik asma tavan fiyatlarının ucuz olmasının sebeplerinden bir tanesi Çin de üretilmesi ve ithal edilmesidir. Çin de işçilik bizlere göre daha ucuzdur ve devlet ihracata yönelik mallara destek sağlamaktadır. Diğeri ise kullanılan ham maddelerin ucuzluğudur.

Banyo Asma Tavan Modelleri 


PVC asma tavan modelleri ve fiyatları nelerdir ve nerelerde kullanılır diye sorular geliyor bazen. Plastik asma tavanlar her yerde kullanılır. Mesela banyolarda, tuvaletlerde, ofislerde rahatlıkla kullanılabilir. Banyo asma tavan modelleri ve fiyatları genellikle daha göz alıcı ve dikkat çekici modellerden oluşur. Banyo asma tavan fiyatları diğer pvc asma tavan metrekare fiyatları ile aynıdır. Sadece banyo da kullanılan bazı modeller diğer odaları biraz fazla şık gelebilir.
Firmamız asma tavana malzemeleri üretimi, ithalatı ve uygulaması ve toptan satışı yapmaktadır. Türkiye’nin her yerine satışımız bulunmaktadır. Detaylı bilgi için lütfen irtibata geçiniz.


asma tavan modelleri ve fiyatları


Dekorasyon sektöründe kullanılan sadece asma tavan ürünleri değildir. Şüphesiz ki diğer ürünler ile, renk ve desenler ile tam bir uyum oluşturmamız gerekir. Mekânda kullanılan tezgâh, ayna, yerde kullanılan karo veya benzeri uygulamalar, renkler ve desenler birbiri ile uyumlu olmalıdır. Aksi taktirde ürünler ne kadar zevkli ve kaliteli olursa olsun sırıtacaktır ve mekânı kötü gösterecektir. Bu da dekorasyonu olumsuz yönde etkileyecektir.

banyo asma tavan modelleri

Sonuç olarak gerek duvar da, gerek yerde gerek ise tavanda kullanacağımız malzemeleri önceden belirlemeliyiz. Tasarımı önceden yapmalı ve beğenilmeyen yerleri zamanında düzeltmeliyiz. Müşteriden alacağımız teyitten sonra işlemlere başlamada fayda olacaktır.

Plastik asma tavan modelleri ve fiyatları, asma tavan taşıyıcı fiyatları, karopan ve diğer ürün bilgileri için aşağıda ki whatsapp numaramızdan yazabilirsiniz.



ITHALAT IHRACAT DIŞ TIC
email: cinarogluft@gmail.com
whatsapp: +90 533 2460404
skype: ibohan



Yorumlar