Çinden Konteyner Mal Getirmek İstiyorum


Çinden Konteyner Mal Getirmek İstiyorum


Ne yaptığınızı kesinlikle ince ayrıntılarına kadar anlayıp araştırın


Çinden konteyner mal getirmek istiyorsanız ve bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, bizi arayın. Biz sizin adınıza Çin'de ki üretici ile irtibata geçeriz. Ürün araştırması yapar ve sizin karar verdiğiniz üründen numune isteriz. Numune onayından sonra çinden ürün siparişi ve satın alma prosedürlerine başlarız. Ürünün ithalatı bitene ve sizin deponuza girene kadar tüm işlemleri sizin adınıza takip ederiz.

Çinden konteyner mal getirmek istiyorsanız, işe başlamadan önce yapmanız gereken şey, detaylı araştırma yapıp, adımlarınızı ona göre atmak olmalıdır. Daha önce de belirttiğim gibi, çinden toptan mal getirmek için son derece dikkatli ve ihtiyatlı olmakta fayda var. Diyelim ki ihtiyatsız davrandınız ve çinden ürün siparişi verirken bir detayı gözünüzden kaçırdınız. O zaman edeceğiniz kar gider, bir anda zarara doğru adım atmış olursunuz. Uzun süreler boyunca satmakta zorlanacağınız bir sürü ürün elinizde kalır.




çinden konteyner mal getirmek

Çinden Konteyner Mal Getirmek İçin Yapmanız gerekenler:


1 – İyi bir ürün bulun, İyi bir tedarikçi bulun, Satın ve inşa edin


Yapmamanız gerekenler


Firmalardan numune ürün isteyin. Sizlere numune gönderemeyiz diyen firmalara kesinlikle inanmayın. Bu tarz cevap verenlerin birçoğu dolandırmaya çalışmaktadır sizleri. Numuneler elinize ulaşana kadar ve sizler ürünü inceleyene kadar kesinlikle fabrikadan yüklü miktarda alım yapmayın. İlk etapta yüklü miktarda alım yapmayın. Satış bazına bakıp ona göre devamını talep edin.


Çin’den Ürün Getirme Süreci Nasıl İşliyor?

Konuyu adım adım aktarmaya çalışacağım. Sizlerde bu işi yapmaya kararlıysanız dikkatli bir şeklide okuyup uygulayın.


Çinden ürün siparişi için ürün araştırması yapın

Çin’den ithalat işini kafanıza koyduysanız, yapmanız gereken en önemli nokta son derece dikkatle olmak ve getireceğiniz ürünü en ince ayrıntısına kadar araştırmaktır. Bu konuda sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Tedarikçi veya ürün bulmak istiyorsanız, çinden gerekli araştırmayı sizin adınıza yaparak, tedarikçelerle irtibatınızı sağlıyoruz. Ürün numuneleri isteyerek ürünün kalitesini kontrol etmenizi sağlıyoruz. Eğer üründen memnun kalırsanız satın alma işlemlerine başlıyoruz. Ayrıca ürün tedariki için internetten de araştırma yapabilirsinizi. Kesinlikle tek bir ürüne yoğunlaşmayın, ürün yelpazenizi oldukça geniş tutmaya bakın. Araştırmalarınızın sonucunda birkaç alternatif ürün belirleyin ve bunların analizlerini doğru şekilde yapın.


Numune Temini Yapın

Yukarıda da belirttiğimiz gibi firmadan ilk etapta numune temin edin .Numune ürün elinize ulaştıktan sonra içine dışına her yerini inceleyip ürünü toptan almaya öyle kararverin.


Gerekli Bağlantıları Kurma

Önünüzde çok az bir yol kaldı. Seçtiğiniz ürünle ilgili Çin'le doğru bağlantıları kurmak. Güvenilir olmasına, firmanın resmi olmasına son derece önem gösterin yoksa sonunda hüsrana uğrayabilirsiniz. Bunun için özellikle belirttiğimiz gibi internet sitelerinden ayrıntılı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz. Ve ayarladığınız firmayla yapacağınız ürün pazarlığını ingilizce değilde Çinde yaparsanız ürün fiyatları daha da düşecektir.


Çinden konteyner mal getirmek istiyorsanız bizi arayın.


CINAROGLUFT
whatsapp: 0090 533 2460404
skype: ibohan

Yorumlar